|
Выборы тренера
|
|
| balbes | Дата: Среда, 18.07.2007, 02:01 | Сообщение # 16 |
 Дублер
Статус: Offline
| Бананчик Виктор --- Тому що стабільний) (Віктор наш Президент)
Hooligans from Troya
|
| |
|
|
| drbeaver | Дата: Среда, 18.07.2007, 04:14 | Сообщение # 17 |
|
Перспективный
| Quote (balbes) Но ето все и даже больше есть у Бананчика.... лучше этого "больше" у Банана не было а то это ОГРОМНОЕ нечто закрывает возможные плюсы
Kyiv Angry Beavers remember some people are alive simply because it's illegal to shoot them
Сообщение отредактировал 22CM - Вторник, 24.07.2007, 00:53 |
| |
|
|
| Lavruha | Дата: Среда, 18.07.2007, 07:45 | Сообщение # 18 |
 Юнеор
| Я бы за Егора не стал голосовать потому что они и так с Марадонной перед каждым матчем сборной, общаются что и как сделать, кого взять!! Мне кажется Егор сильно команды не поминяет! Хочется чего нибуть нового!! Я за тренера Дуриков!
HC Sumskie Vorony, лига 2.1
|
| |
|
|
| drbeaver | Дата: Среда, 18.07.2007, 09:57 | Сообщение # 19 |
|
Перспективный
| можно еще долго говорить, кто за кого, но пока нет самих желающих и их программ )
Kyiv Angry Beavers remember some people are alive simply because it's illegal to shoot them
|
| |
|
|
| wwolkoff | Дата: Среда, 18.07.2007, 16:37 | Сообщение # 20 |
 Опытный
| При условии, что он согласен. Его Maradonna еще на прошлых выборах предлагал, но он желания не изъявил. Добавлено (18.07.2007, 16:37) --------------------------------------------- Эт я по поводу Егора
менеджер команды Krym Black Magic
|
| |
|
|
| 22CM | Дата: Среда, 18.07.2007, 17:32 | Сообщение # 21 |
 Опытный
| Бананчик +
Я не 100долоровая купюра что б всем нравиЦЦО
Сообщение отредактировал 22CM - Вторник, 24.07.2007, 00:54 |
| |
|
|
| MRbanan | Дата: Среда, 18.07.2007, 22:04 | Сообщение # 22 |
 Знающий
| Невеличке резюме Віктор Валерійович Вік: 22 Освіта: 2001-2006 Спеціаліст права Академії муніципального управління, юридичний факультет, спеціальність правознавство. Спеціаліст права державного будівництва та місцевого самоврядування. Особисті якості: Ініціативність, відповідальність, комунікабельність, працьовитість, швидко навчаюсь, сумлінно ставлюсь до виконання покладених на мене обов’язків. Досвід роботи: Реєстрація підприємств, ФОП, ліцензування, Державна районна у місті Києві виконавча служба. Досвід ХА: В хокей арені граю 1.5 роки. За цей час маю непогану статистику виступів як в другій лізі так і у першій. Найбільшим успіхом є вихід у світову лігу де гідно представляв нашу країну в нерівній боротьбі з іноземними загарбниками. Маю багатий досвід тактик направлених на знищення противників, орієнтуюсь а також успішно використовую весь спектр можливостей гри (Консультую по будь-яким питанням). Передвиборна компанія Шановна Україна, я (сподіваюсь ви також) дуже схвильований ситуацією яка склалася на просторах нашої рідної Неньки Батьківщині (Виліт нашої збірної в групу невдах КМ II A). Хокей в нашій країні поки що не дуже популярній, тому я вважаю, що виступи, а також успіхи Національної Збірної України являються дуже важливим фактором як для нас, так і для популяризації цього надзвичайно інтересного виду спорту серед нашого народу. Спираючись на здобутий досвід як на національній арені так і на світовій, хочу заявити, що я в силах вивести нашу збірну в Світову лігу а також, що найголовніше, закріпитись там!!! Виходячи с даної непередбачуваної ситуації щодо вильоту в нижчий дивізіон вважаю за потрібне взяти в склад перспективних молодих гравців 180+ для здобуття ними важливого досвіду, а також вивести зі складу гравців з нульовим потенціалом. Повернення в еліту світової ліги буде проходити наступним чином – Сезон 18 товариські мат4і, Сезон 19 – вихід з першого місця ліги КМ II A, Сезон 20 – Товариські матчі, Сезон 21 – вихід з першого місця ліги КМ I A, Сезон 22 – Товариські матчі, Сезон 23 – Закріплення у світовій лізі. Як ми бачимо шлях до еліти дуже складний і тернистий, але я впевнений що я зможу вивести Україну на новий рівень гри, дати свіжий ковток повітря молодим та дуже талановитим гравцям, довести всьому світу наші вольові та менеджерські якості. Також вважаю за потрібним не губити важливу традицію детальних коментарів матчів зіграних Збірною, побажань щодо прокачування характеристик збірників, оголошення складів перед матчами. Шановні виборці, якщо ви бажаєте Збірній України процвітання та світової слави, впевненої гри, націленості тільки на перемогу, командного духу, свіжих ідей, тоді Віктор ваш кандидат 2007 Тому що стабільний, тому що професор Дякую за увагу.
Banan4ik Team
|
| |
|
|
| balbes | Дата: Среда, 18.07.2007, 22:10 | Сообщение # 23 |
 Дублер
| +1+1+1+1+1+1+1 Віктор Наш Президент ....
Hooligans from Troya
|
| |
|
|
| wwolkoff | Дата: Среда, 18.07.2007, 23:24 | Сообщение # 24 |
 Опытный
| MRbanan ? Почему бы и нет ? Но уверен ли кандидат, что он сможет сдерживать эмоции и оставаться хладнокровным и корректным в общении со всей менеджерской общественностью украинского ХА ? Естественно, я бы предпочел кандидатов, озвученных выше мной, но если они сами не поддержат свои кандидатуры, то, возможно, что Виктор получит и мой голос.
|
| |
|
|
| MRbanan | Дата: Четверг, 19.07.2007, 01:05 | Сообщение # 25 |
 Знающий
| кандидат уверен
Banan4ik Team
|
| |
|
|
| sagitarius | Дата: Четверг, 19.07.2007, 03:34 | Сообщение # 26 |
 Перспективный
| пусть будет банан. но тренер - человек не умеющий ничего без читов... обрекаем сборную((( не хотелось бы...
kiev mads
|
| |
|
|
| balbes | Дата: Четверг, 19.07.2007, 19:04 | Сообщение # 27 |
 Дублер
| Egor, Локаничьно однако
Hooligans from Troya
|
| |
|
|
| wwolkoff | Дата: Четверг, 19.07.2007, 21:28 | Сообщение # 28 |
 Опытный
| Egor, баллотироваться будешь ? Или где ?
|
| |
|
|
| balbes | Дата: Суббота, 21.07.2007, 10:26 | Сообщение # 29 |
 Дублер
| Два дня прошло и молчек........Походу нет.. небудет
Hooligans from Troya
Сообщение отредактировал balbes - Суббота, 21.07.2007, 10:26 |
| |
|
|
| MRbanan | Дата: Суббота, 21.07.2007, 11:00 | Сообщение # 30 |
 Знающий
| видели мы уже сборную под руководством марадонны и егора..... помоиму достато4но
Banan4ik Team
|
| |
|
|